Direct contact opnemen
SubMenu

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer als visitekaartje.

Of het nu voor uzelf is of voor uw gasten, kwalitatief vervoer is van groot belang voor uw uitstraling. Helaas is dit geen vanzelfsprekendheid. Wij zijn ons volledig bewust van deze verantwoordelijkheid en de wijze waarop wij deze rol kunnen vervullen. Wij werken met professionele werknemers die met grote toewijding het beroep van privé chauffeur beoefenen. Daarbij hebben wij de beschikking over een indrukwekkend wagenpark.

Zakelijk vervoerPrive chauffeurs & voertuigen.

Een professionele uitstraling is terug te vinden bij ons personeel en in ons wagenpark. Wij werken uitsluitend met premium merken en de laatste modelgeneraties. Kijkt u onder het kopje “modellen” voor het parate wagenpark dat wij u aan kunnen bieden. Staat het voertuig dat u wenst hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben een groot netwerk met partnerbedrijven die het voertuig wellicht wel kunnen leveren.

Wat zijn de tarieven voor zakelijk vervoer?

De tarieven voor zakelijk vervoer zijn variabel en afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal uren en de te rijden afstand. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Op basis van de opdrachtinformatie doen wij u vrijblijvend een aantrekkelijk voorstel. Boekt u zakelijk? Dan ontvangt u eenvoudig achteraf een factuur met de gereden ritten!

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer voor uzelf of uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539