Direct contact opnemen
SubMenu

Trouwvervoer huren

De dag van uw leven!

Wanneer u gaat trouwen hoort daar een mooie trouwauto bij. Althans, als u enigszins liefhebber van mooie auto’s bent. Bij ons bent u aan het juiste adres om mooi trouwvervoer te huren. Met een mooie trouwauto kunt u een fantastische entree maken voor uw gasten. Ocean Drivers heeft vele bruiloften voorzien van trouwauto’s en trouwvervoer. Zowel de auto voor de bruid en bruidegom als het verzorgen van logistiek voor gasten van de bruiloft.

Untitled-3Een schitterend trouwarrangement.

Wij bieden een schitterend wagenpark van voertuigen die u met een echte privé chauffeur kunt huren voor uw bruiloft. Onze voertuigen worden vaak gebruikt voor de fotoshoot of als entree voor een bruiloft. Wanneer u wenst kunnen wij tevens het boeket voor op uw auto verzorgen.

Wat kost het huren van trouwvervoer?

Onze trouwauto’s kunt u huren met een chauffeur per dag of dagdeel. Het tarief is afhankelijk van de locatie waar de trouwerij plaatsvindt en het geschatte aantal kilometers dat u af wilt leggen. We kunnen u helaas geen standaard tarief aanbieden. De kosten zijn volledig afhankelijk van de door u geschetste situatie. Twijfel daarom ook niet om contact op te nemen voor volledig vrijblijvende support! Wij kunnen u de volgende trouwvoertuigen aanbieden:

Audi A8 trouwauto
BMW 7 serie trouwauto
Mercedes S klasse trouwauto
Mercedes E klasse trouwauto
Mercedes Viano trouwvervoer

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar een trouwauto voor uzelf of vervoer voor uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! U kunt alle vormen van kwalitatief trouwvervoer bij ons huren. Graag denken wij met u mee om een klein beetje onderdeel te zijn van de dag van uw leven. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539