Direct contact opnemen
SubMenu

Kosten prive chauffeur

Tarieven student chauffeur

Normaal tarief:
€ 19,50 p/u* (op werkdagen van 06:00 tot 22:00 uur)

Weekend/avondtarief:
€ 22,50 p/u*

Tarieven directiechauffeur

Standaard tarief:
€ 27,50 p/u*

*Tarieven zijn exclusief BTW

U kunt een chauffeur huren vanaf 3 werkuren. Uren worden altijd met 15 minuten naar boven afgerond. De urencalculatie gaat van start wanneer de chauffeur zich bij u meldt. De chauffeur klokt uit op het moment dat u op uw eindlocatie bent, waarna hij of zij vervolgens zelf naar huis zal vertrekken.

Reistijden en eventuele reiskosten voor de chauffeur komen op maandag t/m vrijdag voor onze rekening. Bij een enkele rit rekenen wij wel kosten voor het reizen. Het gaat hierbij om de terugreis voor de chauffeur, hiervoor zal het uurtarief gehanteerd worden.

Eventuele extra reiskosten worden in rekening gebracht daar waar de OV-studentenkaart de reis niet (volledig) dekt. Deze kosten worden vooraf met u besproken.

Ja! Stuur mij een vrijblijvende offerte!

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de kosten voor een prive chauffeur? Of ontvangt u gewoon graag een vrijblijvende offerte? Ziet u dan onderstaande mogelijkheden voor persoonlijk contact. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539