Direct contact opnemen
SubMenu

Wat is een BOB chauffeur?

Een BOB chauffeur wordt ook wel thuisbrengchauffeur genoemd. Deze chauffeur haalt u op en/of brengt u naar huis bij een avondje uit. Het inhuren van een BOB chauffeur is ideaal voor na een diner of borrel. U kunt een drankje nuttigen zonder bang te hoeven zijn dat u niet meer mag rijden. Een BOB chauffeur brengt u zorgeloos naar huis!

Geniet van uw drankje(s)!

Wanneer u een BOB chauffeur inhuurt kunt u zorgeloos een drankje drinken. Daarbij hoeft u de terugweg niet te vechten tegen vermoeidheid na bijvoorbeeld een lange werkdag. Ten slotte is het inhuren van een BOB chauffeur vaak vele malen goedkoper dan het bestellen van een taxi. U betaalt alleen het uurtarief van een student chauffeur met zijn eventuele reiskosten!

Wat zijn de tarieven?

BOB ritten worden over het algemeen uitgevoerd door student chauffeurs. De kosten voor het inhuren van een BOB chauffeur liggen vaak iets hoger dan de tarieven voor een student chauffeur die staan aangegeven op onze website. Dit komt doordat de ritten vaak op een laat tijdstip plaatsvinden. Hierdoor ligt het uurtarief van de chauffeur iets hoger en komen er vaak wat reiskosten bij omdat het openbaar vervoer niet meer rijdt. Wij kijken per aanvraag naar de beste oplossing om u een gunstige offerte te kunnen sturen.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Wilt u na een avondje uit op worden gehaald en/of thuis worden gebracht door een BOB chauffeur? Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539