Direct contact opnemen
SubMenu

Wat is een blessure chauffeur?

Het woord zegt het al, een blessure chauffeur is gewoon een privé chauffeur die u mobiel houdt gedurende een blessure. Kunt u om fysieke beperkingen een tijd niet autorijden? Dan is het inhuren van een blessure chauffeur een aantrekkelijke oplossing. Een blessure chauffeur heeft vaak louter een functioneel doel, namelijk toch mobiel kunnen zijn. Het meest kostenefficiënt is dan een student chauffeur in te huren.

Wij werken voornamelijk voor mensen met bijvoorbeeld een gebroken arm of been of mensen die bijvoorbeeld door een operatie tijdelijk geen auto mogen rijden.

Waarom kostenefficiënt?

Vaak zien we dat mensen een taxi gaan gebruiken wanneer ze door een tijdelijke fysieke beperking niet kunnen autorijden. Maar waarom zou u dit doen? U heeft waarschijnlijk zelf een auto voor uw deur staan. De kosten voor het inhuren van een student chauffeur bedragen maar EUR 19,50.- per uur exclusief BTW. Een snel rekensommetje leert dat een taxi vaak vele malen duurder uitvalt!

Ook nog korting ontvangen?

We maken het u wel heel aantrekkelijk door u 10% korting aan te bieden op uw blessure chauffeur. Deze actie is echter alleen geldig voor nieuwe klanten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aanmelden voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. U ontvangt uw korting per mail.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u een (tijdelijke) lichamelijke beperking en behoefte aan een blessure chauffeur? Voor meer informatie kiest u één van de onderstaande contact mogelijkheden. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539