Direct contact opnemen
SubMenu

Vervoer TEFAF maastricht

Op 13 t/m 22 maart 2015 wordt in de MECC Maastricht de jaarlijks terugkerende TEFAF kunst en antiekbeurs georganiseerd. De beurs mag zich de grootste en meest presigieuze kunstbeurs ter wereld noemen. Voor vervoersbedrijven is het evenement een goede gelegenheid om diensten aan te bieden. Ocean Drivers is als luxe vervoerder jaarlijks vertegenwoordigd. Wij bieden zowel limousine als shuttle service in heel Europa. Voor de TEFAF leert de ervaring dat wij voornamelijk cliënten vervoeren uit de BeNeLux. Maar het komt tevens voor dat er pick-ups plaatsvinden in andere delen van Europa!

Luchthaven- en hotelvervoer.

Onder andere Maastricht en Eindhoven Airport fungeren gedurende het evenement als een belangrijke uitvalsbasis voor luchtvervoer. Het aantal prive vliegtuigen dat de luchthavens aandoet mag gerust een bijzondere verschijning worden genoemd. Er worden dan ook veel transfers uitgevoerd vanaf deze luchthavens. Daarnaast zijn vrijwel alle hotels in en om Maastricht volgeboekt. We brengen jaarlijks grote hoeveelheden hotelgasten per shuttle service naar het evenement.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u bezoeker van de TEFAF, of heeft u interesse om de beurs te bezoeken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij bieden u vervoer op maat zodat u zorgeloos van de beurs kunt genieten. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539