Direct contact opnemen
SubMenu

Prive chauffeur Den Haag

Den Haag vormt het politieke centrum van Nederland al dan niet af en toe voor de rest van de wereld. Ook niet geheel onverwacht is de stad dan ook een belangrijke afzetmarkt voor ons bedrijf. We verhuren met grote regelmaat gechauffeurde voertuigen aan bijvoorbeeld ambassades en ministeries voor onder andere delegatievervoer. Maar ook  het bedrijfsleven voorzien we veelvuldig van prive chauffeurs voor in een eigen voertuig.

Waarom een chauffeur huren in Den Haag?

Den Haag heeft geografisch zakelijk gezien een gunstige liggen. Toch kan het zijn dat u een lange dag heeft met veel reistijd. In een dergelijke situatie kan het erg handig zijn om een chauffeur in te huren zodat u uw reistijd om kunt zetten in werktijd. De chauffeur ontzorgt u op het gebied van autorijden en kan eventueel ook andere taken voor u vervullen! Wij helpen u graag om het uiterste uit uw dag te halen tegen geringe kosten. Een eenvoudige rekensom leert vaak dat de kosten niet opwegen de baten! U kunt bij ons kiezen uit een voordelige student chauffeur of een iets duurdere maar gecertificeerde directiechauffeur.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding?

Op het moment dat u dit leest bent u waarschijnlijk niet bekend met onze diensten. Daarom verwelkomen wij u graag als klant. Om de keuze wat makkelijker te maken bieden wij u 10% introductiekorting aan op al onze diensten! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse in het huren van een prive chauffeur in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact op.
Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539