Direct contact opnemen
SubMenu

Ervaringen met prive chauffeur

We worden vaak door mensen benaderd die nog nooit gebruik hebben gemaakt van een prive chauffeur. Meestal wordt de knoop twijfelend doorgehakt onder het mom het een keer te proberen. Het rijden met chauffeur heeft in Nederland iets clichématigs, terwijl in andere landen het rijden met chauffeur de normaalste zaak van de wereld is. De twijfel wordt dan ook vaak snel weggenomen nadat de betreffende persoon een dag met een prive chauffeur heeft doorgebracht. Er blijkt niks fijner dan vanaf de achterbank rustig te kunnen telefoneren of voorbereiden op een gesprek.

Een onafhankelijke mening?

Met bovenstaande preken wij uiteraard voor eigen parochie. Heeft u vragen over ervaringen m.b.t. het rijden met chauffeur? Of over de dienstverlening van Ocean Drivers? Wanneer u verlangt, overleggen wij graag referenties die u een onafhankelijke opinie kunnen geven.

Hoe verloopt het reserveren en een werkdag met chauffeur?

Iets waarover we u wel kunnen informeren is onze werkwijze. Daarnaast kunnen we een beeld schetsen hoe uw dag eruit zal zien. Uiteraard begint het proces bij een reservering. Op het moment dat u besluit gebruik te willen maken van een prive chauffeur maken wij een boeking. Wij informeren naar uw auto, hierbij vragen wij naar zaken als merk en model, het wel of niet hebben van een navigatiesysteem en het soort transmissie. Wij vragen hierna om de meest geschikte chauffeur te kunnen selecteren, en deze voorbereid op weg te kunnen sturen. Vervolgens bespreken we de te rijden route (wanneer deze bekend is). Ook deze informatie dient ter voorbereiding voor de chauffeur. Als laatste vragen we naar bijzondere wensen. Hierbij moet u denken aan eten, drinken, een krant/tijdschrift. De invulling hiervan is volledig aan uzelf.

Op de dag zelf meldt een student chauffeur of directiechauffeur zich op een locatie die u wenst. De facturabele uren beginnen over het algemeen ook vanaf dat moment te tellen. De sfeer tijdens de rit bepaalt u uiteraard zelf. Onze chauffeurs voelen goed aan of u in stilte wenst te werken of in bent voor een praatje. Eenmaal op locatie is het wederom volledig aan u om te bepalen wat de chauffeur mag gaan doen. Kan hij zichzelf nuttig maken door bijvoorbeeld te tanken, de auto te wassen, of iets te eten te kopen, dan hoort hij dat graag. Heeft u geen concrete wensen, dan zal de chauffeur gewoon wachten op locatie. Aan het eind van de dag zet de chauffeur u af op de laatste locatie naar keuze om vervolgens zelfstandig weer naar huis te gaan.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u na het lezen van deze ervaringen interesse om een prive chauffeur te huren? Neem dan nu vrijblijvend contact op. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539