Direct contact opnemen
SubMenu

Prive chauffeur

Haal het uiterste uit uw dag!

Het inhuren van een prive chauffeur kan in vele situaties een geweldige uitkomst bieden. Door gebruik te maken van een privé chauffeur kunt u bijvoorbeeld werken, een borrel drinken, toch mobiel zijn gedurende een blessure, etc. De kosten wegen vaak zelfs minder zwaar dan de opbrengsten. Door consequent hoge kwaliteit te leveren hebben wij het genoegen om o.a. te mogen werken voor:
Referenties

Student chauffeur of directiechauffeur?

De privé chauffeur kent 2 varianten; de student chauffeur en de directiechauffeur. In het submenu wordt dieper ingegaan op de verschillen tussen deze 2 varianten. Het voornamelijkste verschil is dat de directie chauffeur uitgebreid is opgeleid en in het bezit is van officiële chauffeurscertificaten. De student chauffeur heeft daarentegen een basisopleiding genoten en beoefent het beroep als privé chauffeur over het algemeen naast zijn of haar studie. Wanneer u niet beschikt over een eigen voertuig kunt u tevens een auto met chauffeur huren.

Wat kost een prive chauffeur?

De tarieven voor het huren van een privé chauffeur verschillen. Een student chauffeur huurt u al vanaf €19.50,- per uur. Een directiechauffeur huurt u al vanaf €27.50,- per uur! Klikt u op tarieven voor uitgebreide tarief informatie.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de inzet van een prive chauffeur? Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor informatie of een offerte. Over het algemeen kennen wij een reserveringstermijn van tenminste 24 uur. In Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht is het vaak mogelijk om op de dag zelf nog een reservering te maken. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539