Direct contact opnemen
SubMenu

Een prive jet huren

Ocean Drivers is van origine een bedrijf dat zich richt op exclusieve chauffeursdiensten. Met grote regelmaat halen en brengen wij onze klanten naar VIP centra op luchthavens. Hierbij viel het ons op dat er vraag is naar een volledig verzorgde vervoersketen.

Sindsdien zijn wij begonnen met de mogelijkheid om uw volledige reis op ons te nemen. Wij regisseren het volledige vervoer vanaf uw begin- naar uw eindbestemming. Bijvoorbeeld een vakantie naar Monaco? Wij charteren een prive jet > halen u thuis op > zetten u af voor het vliegtuig dat vertrekt richting Nice > op het vliegveld van Nice wacht een auto met chauffeur om u naar uw eindbestemming te brengen.

Met 1 telefoontje uw volledige reis geregeld.

In plaats van 3 bedrijven in te schakelen is met één telefoontje uw volledige reis zorgeloos geregeld. Wij beschikken niet over eigen vliegtuigen. Echter wel over solide en bekende partners waarmee wij u tegen het scherpste tarief van dienst kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd naar bovenstaande mogelijkheden en bijbehorende tarieven? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een prive vliegtuig? Ontvangt u graag wat meer informatie of direct een offerte? Ziet u onderstaande mogelijkheden voor persoonlijk contact. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 24 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539