Direct contact opnemen
SubMenu

Evenementenvervoer

Strak en georganiseerd evenementenvervoer

Evenementenvervoer draait om stiptheid en professionaliteit. Het organiseren van een evenement is vaak een chaotische aangelegenheid wat veerkracht vereist. Een paar vertraagde vluchten en de vervoersschema’s zijn niet meer werkbaar. Graag helpen wij daarom met het opzetten van een solide vervoersplan om een succesvolle logistiek te kunnen garanderen.

EvenementenvervoerErvaring & capaciteit

Ocean Drivers heeft veel ervaring met zowel grote als kleine vervoersprojecten. Elke klant geniet een gelijke behandeling. Wij werken voor grote namen in de industrie en beschikken daardoor over de nodige know-how. Op aanvraag leveren wij u graag referenties wanneer dit uw voorkeur heeft. Op onze Instagram pagina treft u tevens een impressie.

Wat zijn de tarieven voor evenementenvervoer?

De tarieven zijn variabel en afhankelijk van uw evenement. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte nadat wij de benodigde informatie van u hebben ontvangen. Wij zijn ons ervan bewust dat evenementenorganisaties werken met krappe vervoersbudgetten. Voor elk budget vinden wij een passende oplossing.

Ja! Stuur mij een vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar evenementenvervoer? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539