Get in touch
SubMenu

Wedding Transportation

De dag van uw leven!

Wanneer u gaat trouwen hoort daar een mooie trouwauto bij. Althans, als u enigszins liefhebber van mooie auto’s bent. Met een mooie trouwauto kunt u een fantastische entree maken voor uw gasten. Ocean Drivers heeft vele bruiloften voorzien van trouwauto’s en trouwvervoer. Zowel de auto voor de bruid en bruidegom als het verzorgen van logistiek voor gasten van de bruiloft.

Trouw arrangement.

Wij bieden een schitterend wagenpark van voertuigen die u met een echte privé chauffeur kunt huren voor uw bruiloft. Onze voertuigen worden vaak gebruikt voor de fotoshoot of als entree voor een bruiloft. Wanneer u wenst kunnen wij tevens het boeket voor op de auto verzorgen.

Wat kost het huren van trouwvervoer?

Onze trouwauto’s kunt u huren met een chauffeur per dag of dagdeel. Het tarief is afhankelijk van de locatie waar de trouwerij plaatsvindt en het geschatte aantal kilometers dat u af wilt leggen.

Neem nu contact op!

Bent u op zoek naar een trouwauto voor uzelf of vervoer voor uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Graag denken wij met u mee om een klein beetje onderdeel te zijn van de dag van uw leven.

Offerte
T: +31(0)26 7852070