Direct contact opnemen
SubMenu

Directiechauffeur

Wat is een directiechauffeur?

De directie chauffeur is uitgebreid opgeleid om het beroep van privé chauffeur te kunnen beoefenen. In tegenstelling tot de student chauffeur richt de directie chauffeur zich volledig en fulltime op het beroep als privé chauffeur. De directie chauffeur is zowel theoretisch als in de praktijk volledig opgeleid op gebieden als voertuigbeheersing, rijvaardigheidstechnieken, veiligheid en topografische kennis.

Wanneer een directiechauffeur inhuren?

De directie chauffeur werkt over het algemeen voor dezelfde, of een selecte groep opdrachtgevers. Een goede klik tussen de klant en de directiechauffeur is daarom zeer gewenst. Bent u van plan om op regelmatige basis een directiechauffeur te huren? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek om de juiste match voor u te kunnen maken.

Wat zijn de tarieven?

Een directie chauffeur huurt u al vanaf €27.50,- per uur. Klikt u op tarieven voor uitgebreide informatie betrekking tot de kosten voor een directiechauffeur.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de inzet van een directiechauffeur? Neem dan nu vrijblijvend contact op! Over het algemeen adviseren wij een intake gesprek waarbij wij kunnen luisteren naar uw wensen en eisen om vervolgens een geschikte chauffeur te kunnen selecteren. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539