Direct contact opnemen
SubMenu

Delegatie vervoer

Delegatie vervoer als visitekaartje.

Bij het ontvangen van een grote of kleine delegatie speelt vervoer een belangrijke rol. Uw gasten moeten immers mobiel zijn. Tevens eist u dat dit vervoer op professionele wijze wordt uitgevoerd. Het vervoer is bovendien het visitekaartje naar uw gasten. Ocean Drivers heeft veel ervaring met zowel grote als kleinschalige vervoersprojecten. Delegatie vervoer doen wij op zeer regelmatige basis voor bedrijven en ambassades en overheden.

DelegatieChauffeurs & Voertuigen

Een professionele uitstraling naar uw gasten is terug te vinden in ons personeel en wagenpark. Wij werken uitsluitend met premium merken en de laatste modelgeneraties bij auto’s met chauffeur. Kijkt u onder het kopje “modellen” voor het parate wagenpark. Staat het voertuig dat u wenst hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor delegatie vervoer zijn variabel en afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal voertuigen. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Op basis van de opdrachtinformatie doen wij u vrijblijvend een aantrekkelijk voorstel.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar delegatie vervoer? Neemt u gerust vrijblijvend contact op zodat we uw wensen met u kunnen bespreken. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539