Direct contact opnemen
SubMenu

Auto met chauffeur

Kwalitatief vervoer tegen een gunstig tarief.

Bij ons kunt u (luxe) auto’s met chauffeur huren tegen aantrekkelijke tarieven. Wij leveren capaciteit vanaf 1 t/m 12 personen. Ocean Drivers bemiddelt in heel Nederland voor uw personenvervoer. Alle voertuigen die wij met chauffeur leveren voldoen aan de vereisten uit de Wet Personenvervoer 2000. Naast wegtransport kunnen wij u voorzien van luchtvervoer.

Mviano

 

U kunt o.a. de volgende modellen bij ons huren: Mercedes Viano, Mercedes E-klasse, Mercedes S-klasseAudi A8 en BMW 7 serie. Staat uw voorkeur hier niet tussen? Wij hebben een breed netwerk met partnerbedrijven waarmee we wellicht wel aan uw vraag kunnen voldoen!

Vervoer voor elke gelegenheid!

De dienst kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een goede klant in stijl wil ophalen op een vliegveld. Of als u het gewoon prettiger vindt om in een andere auto gechauffeurd te worden dan uw eigen auto. Wij hebben tevens capaciteit voor grote vervoersprojecten zoals delegatie- of evenementenvervoer. Wij levern voertuigen aan o.a. voor ambassades, overheden, multinationals, evenementen etc. Bij Ocean Drivers kunt u tegen aantrekkelijke tarieven voor elke gelegenheid een auto met chauffeur huren. Ocean Drivers werkt uitsluitend met de nieuwste automodellen en gekwalificeerde prive chauffeurs. Kortom een visitekaartje van formaat.

Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor een auto met chauffeur zijn op uurbasis. De tarieven zijn variabel en afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal uren en de te rijden afstand. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Op basis van de opdrachtinformatie doen wij u vrijblijvend een aantrekkelijk voorstel. Ook voor een klein budget bieden wij een passende oplossing.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse om een auto met chauffeur te huren? Neem dan nu vrijblijvend contact op!
Over het algemeen rekenen wij een minimale reserveringstermijn van 24 uur. Echter kunnen wij in de grotere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht vaak op de dag zelf nog leveren. Stuur ons nu een aanvraag en ontvang binnen 1 uur een aantrekkelijk voorstel!

  Knop
Of bel: 085 4013539